tisdag 16 mars 2010

Sommardrömmar

Medan jag går och suktar på våra nya fina sommarmöbler och svarta markiser som står i garaget och bara väntar på att få komma upp, så går M och suktar efter sin nya grill som står där brevid =)
De här bilderna har vi utgått ifrån och ger oss mycket inspiration till våran kommande terass....
Nu är vi inne i mitten av mars och det börjar smått kännas som att våren faktiskt är på väg, även om det är ganska kallt änsålänge. Idag satt jag ute en stund på em. och jag är faktiskt röd om nosen =)


Jag hoppas ni får en mysig Tisdagskväll!

11 kommentarer:

Min Lycka sa...

Jättefina bilder och man kan inte annat än att längta till sommaren och alla grillkvällar:=)

En av bilderna kommer ifrån bygglov såg jag, och det programmet och den trädgården dom då gjorde iordning blev såå himla bra! Man kan ju drömma om att få samma trädgård en gång...=)

Marika

Hus nr.14 sa...

Underbara bilder som ger mycket inspiration...
Marielle

MalDa Design sa...

Helt i min smak! Längtar med till vår & sommar nu så man kan få fixa =) Möblerna på sista bilden spanade jag efter i sensomras, får se till att lägga vantarna på dem i år!

Kram Malin

Smultron på ett strå sa...

Fina bilder, snyggt med svart och vitt. Jag ska investera i nytt parasoll i år, och det ska inte vara vitt, för det blir så himla skitigt. Svart är nog ett bättre val. ha en skön kväll//kram maria

Sara sa...

Ja visst är det härligt med solskenet! Idag fick vi vårt bygglov beviljat! Känns så skönt att äntligen tagit ett steg till i processen! Undrar vad som händer härnäst?;-)

Linda sa...

Ska bli så spännande att följa er i sommar med alla projekt som hör altan och trädgård till :) och ja, vi känner oss rätt nöjda med att kakla HELA badrummet, det behövde bara sjunka in hos mig lite ;-) Kram L

Emelie sa...

Åh, ser "lounge-igt" och härligt ut! Har du någon koll på varifrån möblerna på sista bilden kommer? Har sett dem vid något hus här ute i Ekängen och tycker att de är himla snygga...

A home far away sa...

Men åh vilka härliga sommardrömmar, förstår att ni längtar!

Ha en fin dag!
Kram Gunilla i Singapore

FURNISH.etc inredningsblogg sa...

Vilken härlig blogg du har! Massor av inspiration! Kram Emmy

Anonym sa...

Vilka fina sommarbilder , nu blir man sugen på vår och sommar .
Ha det kram mamma

Vera sa...

Underbart, snaaaart.
Älskar segelduken. :-)

Kram V.