torsdag 18 mars 2010

Köket

Jag tittade igenom bloggen lite och jag hittade nästan inga bilder på vårt kök, så här har ni husets ♥, köket! Ett Myresjökök, med vita luckor och bänkskiva i ek.

Vilket rum tycker ni mer att jag missat att visa? Ge förslag!

Jag hoppas ni får en bra Torsdag!


10 kommentarer:

Anonym sa...

Hallå .
Jag vet inte om du haft erat fina badrum med någon gång. Det tycker jag skulle vara roligt att se på bild för det är så fint. Ha en bra eftermiddag.
kram mamma

Linda sa...

Lika fint som allt annat i ert hus, verkligen fräscht med vitt kök :-)

Badrummen skulle vara roligt att se kanske, vilket kakel ni valt och detaljerna runtikring.

Det jag kan sakna är etiketter i din blogg så jag kan hitta rätt direkt när jag letar inspiration ;-) Ha det så bra! Kram L

Sara sa...

Ni har så fint i köket! Har ni laminatskiva eller trä? Vi valde laminatskiva fast grå. Vi valde också diskhon som är infälld, fast tyvärr är den överlimmad så man får se hur den blir efter ett tag. Underlimmad ska ju tydligen vara bättre. Deras diskbänkar, de långa verkar vara av usel kvalitet har jag hört. Hur har er hållt sig? Repig?

Hus nr.14 sa...

Kul att få se glimten av ert kök... gillar din köksmatta!
Kram på dig!
Marielle

pysseliten sa...

Fint !!! DeT är verkligen super fin med vitt . Önska jag valt det till vårt .Men valde ek för ca 6 år sen . Så får väl dras med det flera år till :(

Tjärnlund-Lindgren sa...

Kan se allt – en gång till. Ni har så fint. Planerar att shoppa en till svart pappelinamatta med vita prickar. Men den du har är en annan? Var hittar man den? Ha det så gott!

Sandra | Inspirera Mera sa...

Vilket underbart kök du har!
Trevlig helg

www.villa113.bloggspot.com sa...

Hej, ser jätte fint ut! Blev sugen på din matta, vad är det för märke? Trevlig helg på dig!

/Maria

Anonym sa...

Skulle gärna vilja se er nya trapp :).
Trevlig helg!

Therese sa...

Hej ska kika lite mer sen svårt att säga om man missat nåt :) Om ni tröttnar på ekskivan i köket blir det jättefint om man bestsar den mörk sen oljar. Nåt man kan göra om den blir sliten senare. Min man gjorde det i en av våra lägenheter det ser ut som valnöt då. hej så länge!