söndag 8 mars 2009

Söndag

Här händer det inte så mkt. på husfronten. Det har väll (inte förrns nu) börjat gå in att vi ska bygga hus!! Herregud vad lyckliga vi är!!!


Vi sitter nu och velar .... har kommit på att stuprör osv. är väldigt snyggt i "silver"!! Ska vi ta det, eller vita? Husfärgen är iaf redan bestämd, helvitt!


Ha en mysig Söndagskväll!


Kram Anna

4 kommentarer:

Helena sa...

Hej
Vårt hus kommer också att bli vitt och vi ska ha "silver".Tycker att det är snyggare när det bryter mot det vita huset.Ha en bra dag.
Kram Helena

Anonym sa...

Vi har velat fram och tillbaka med husfärger. Trodde till slut att vi skulle ha ett rött hus men nu har vi vänt igen och ska ha ett vitt hus. Tyvärr hade vi redan beställt svart tak & rännor. Funderar på att måla våra hängrännor så småningom, vi får se.

Vår granne däremot har valt vitt hus med grå knutar, silvriga hängrännor och grått tak. Deras hängrännor var jättesnygga så det tycker jag var ett bra val. Däremot blev huset så "platt" med det grå taket tycker jag.

Sen är väl allt detta så himla olika. Viktigast är vad som känns rätt för er. Jag har eventuellt en bild på grannens hängrännor om ni vill se hur det ser ut. Hör av er i så fall så kan jag maila en bild.

Mvh Mia

VILLA VRÅKEN sa...

ÅÅ va fint! Klart ni ska ha galvade hängrännor!!! Vi ska ha vitt hus med rött tak och galvade hängrännor......Jättefint tycker jag!! Ha det bra...

Kram Linda

Bloggolina sa...

Jag hade valt "silver" om det hade funnits när vi byggde.
Vi valde vita till vårat vita hus (och lite grått och rött)men det går ju att byta och är väl inte så krångligt, eller!!