måndag 30 mars 2009

Fram & tillbaka....

..... vridit och vänt, men nu är vi klara med färgsättingen på huset!!!
Det enda som vi är lite osäkra på är garaget, men det är inget som vi behöver bestämma nu iaf. Det svarta vid entrén är liggande panel och kommer att målas med "Falurödfärg svart" =) hmm, vilket namn, det är en matt svart färg. Vi får sedan se om garaget kommer att bli i samma, eller om det blir i vitt som resten utav huset, som är stående panel.

Det känns roligt att vi sätter lite egen prägel på huset!!! Det här är verkligen VI, och vi är så himla nöjda, hoppas det kommer bli lika bra i verkligheten!!
Kram A & M v

5 kommentarer:

Malin sa...

Hej

Kul att kika in och följa ert husbygge, vi har precis byggt Villa Vätervik, såg att ni fundera på takpannor, vi velade mellan grå o svarta, men till slut valde vi svarta pannor, silverfärgade plåtar och vitt hus, och blev supernöjda!

Hälsningar Malin

Johanna sa...

Hej!

Det kommer nog bli jättefint att bryta av det vita lite. Vi har fortfarande inte helt bestämt oss ang. färgen. Jag vill ha vitt och sambon svart...vi får se om det blir nån kompromiss i slutändan.

Kram

Annielie sa...

Självklart får man det, det är IKEA!
Vilket fint hus ni bygger!

linda sa...

De där kommer bli jättefint! Vilken tur ni har som får välja färg på erat hus..Vi bygger i Linghem och har endast 6 färger att välja mellan, samt är tegelröda takpannor ett krav. Så vi får tyvärr följa strömmen och får ett grått hus..som alla andra har med "skratt" man vill ju sätta sin egen prägel på huset...lycka till

Bloggolina sa...

Erat hus kommer att bli så snyggt. Valde själva vitt med mörkgrått under/över fönster + att vi köpte till en röd dörr. Garaget målade vi i samma mörkgråafärg som huset. Vi är jättenöjda!!
Lycka till i fortsättningen. Jag tittar in med jämna mellanrum. Tycker att det är så kul att följa eran resa!

/Bloggolina