fredag 27 mars 2009

Sakta men säkert...

Idag ringde Vår säljare och ville boka en tid för att gå igenom "slutlig beställning". Efter den så går det alltså inte att ändra något. Vi bokade en tid på Fredag nästa vecka. Då kommer vi även att få se våra bygglovsritningar som är beställda. Måste här ge en eloge till vår underbart trevlige säljare Anders som fixar med allt, och svarar på alla våra möjliga och omöjliga frågor! Nu är det bara de där förbaskade takpannorna som är kvar!! Haha. Jag och M åkte ut en sväng ikväll och kikade och funderade och trodde att vi kommit fram till ett beslut, men icke! Nu är vi ännu mer osäkra än innan! Herregud! Ska det vara så svårt att bestämma sig!? Hade varit bättre om vi var tvugna att ha en färg, klart slut. =)

Men en rolig sak! Vi är iaf. enade om en tapet till vardagsrummet!! Vi var en sväng på Nordik förra helgen, och WOW! Vi bara älskar den, båda två!

Kram A v

1 kommentar:

Anonym sa...

Spännande! När vi hade gjort vår slutbeställnig så ndrade vi ändå lite saker fram och tillbaka och sen slutade det med målningförberett vilket vi idag känner oss nöjda med. En sak som jag ångrar nu när huset har kommit är kanske att jag hade velat ha tillvalsdörren dvs den med 3 små rutor i. Vår granne har den ch det är så snyggt. Sen så "råkade" vi få eller om det var så vi bestämde en helglasdörr i vardagsrummet, dvs glas ända ner. Jag ångrar att jag inte valde samma dörr till köket för det var verkligen så snyggt!

Lycka till!
Kram Mia