måndag 20 september 2010

Äntligen sått!!

Även om det dröjer låång tid innan vår gräsmatta är såhär grön och fin så känns det fantastiskt så himla skönt att äntligen ha fyllt tomten med gräsfrön. I Lördags var den stora "sådagen" och nu är det bara att vänta och se :) Vi valde Weibulls Villa Classic som ska ge en tät gräsmatta och hoppas nu att det var ett bra val. Någon av er som har använt denna fröblandning? Jag är mycket nyfiken på resultatet! Jag ska försöka hålla er uppdaterade ang. stråna :)3 kommentarer:

Jennie o Erik sa...

Åååh, förstår att det måste kännas underbart att ha sått färdigt. Önskar att vi också hunnit med det nu i höst men det får dessvärre vänta tills våren.
Lycka till med de växande stråna! :)

MIN LYCKA ♥ sa...

Det kommer bli toppen nästa sommar! Några kompisar till oss sådde för en månad sen och det har vuxit som katten. Tydligen var det bra nu eftersom regnet sköter vattningen. Hoppas det tar sig fint i höst!

Ha en go kväll!

Erika o David sa...

Förstår er längtan efter de små stråna!!
Vi sådde med samma sort, men det hann inte komma upp så mycket innan frostnätterna kom i september förra året. Sedan var det en hård vinter. Så vår gräsmatta har haft svårt för att ta sig. Det är fortfarande en massa glesa fläckar. Men dock, en gräsmatta som ser fin och tät ut på håll. ;o)
Er kommer säkert ta sig, eftersom värmen nu verkar ha kommit tillbaka.
Kram!