tisdag 25 maj 2010

Sommarplanteringar och sista stenen lagd


Äntligen, nu har jag planterat de första sommarblommorna nånsin till husets framsida! Betongkrukor i samma grafitgrå som våra plattor och mur. Vit granitkross i krukorna blir pricken över i.
Igår fixade M de sista med muren på vår framsida och genast så ser det mer färdigt ut! (Se förbi vår "byggpostlåda" för ikväll kommer nog den nya upp!)
7 kommentarer:

Anonym sa...

Det blev ju jättefint, ni har varit så duktiga. Krukorna med växterna i blev pricken över i . Ha en fortsatt bra dag så hörs vi av.
kram mamma

Emma W sa...

Oj, oj oj vad fint det blir! Ni är så duktiga! Jag gillar att materialet i stenarna återkommer i krukorna.

/Emma W

elinjosefine sa...

Åh så fint det blir, ni är superduktiga. Vad har du köpt betongkrukorna. Är på utkik efter det men hittar inga i Norge.. :(

Ha en fin dag!!

Emelie sa...

Så himla vackert det blir, Anna! Är det okej att ta vår tomt också, när ni ändå håller på liksom? ;)

Men seriöst, ni är så himla duktiga! Räkna med att få en massa frågor (och rop på hjälp!) när det är dags för oss att ta tag i tomten... :)

Kram,

Emelie

Fia-Lutta sa...

Hej! Jag har kikat lite på din blogg ett tag och måste bara säga att ni har det så himla fint. Spännade att följa vad som händer i trädgården nu också. Sluta inte blogga:)

Maria sa...

Oj vad fint!

Riktigt snyggt. Jag gillar raka rena linjer. Det kommer bli så fint med lite grönt sendan som mjukar upp.

Dina krukor är skitsnygga. Vart har du hittat dom? Jag som trodde att jag hade koll på krukmarknaden haha.

Måste säga att din ide med öljetter var kanonbra till insynsskyddet. Jag har provat en annan variant jag visar imorgon. Tror jag ska göra om och testa din modell.

Kram

Maria

Tjärnlund-Lindgren sa...

Ojojoj så snyggt, så snyggt, så snyggt! =) Och ja krukorna var också snygga. Känner mig lite enahanda i mitt ordval, ska bättra mig ;) Ha det gott!