fredag 28 maj 2010

Solsken och Fredag!
Good morning sunshines!

Igår var ni 298(!!) besökare som tittade in till mig här! Vad roligt att ni är så många, det trodde jag inte! Men jag är så extremt nyfiken på vilka ni är! Det vore så himla roligt om ni kunde lämna en liten kommentar, vilka ni är och kanske vad ni vill se mer av? Ni kanske är ett glatt husbyggargäng? Eller ni kanske har hittat hit av en annan anledning? :)
Kommer ni ihåg inlägget där jag sökte ett bord till solstolarna på altan? Ett jäkla tjat om de där solstolarna tänker ni väll nu! :) Men nu står de iallafall ett runt litet bord som blänker vitt, vitt, vitt mellan stolstolarna. Visst är det roligt när man hittar något som är på pricken det som man söker!? Tänk att det lilla bordet gjorde min dag! :)

Fredag igen, tänk vad veckorna springer iväg!

Jag hoppas att ni får en fin helg och att solen bestämmer sig för att lysa på oss!


14 kommentarer:

Anonym sa...

Ja nu hoppas vi solen kommer att lysa på oss i helgen, det blev jättefint med det nya bordet och dynorna blev riktigt snygga till stolarna.
Ha en bra dag
kram Mamma

Vår husdagbok sa...

Hallå!
Jag hittade er blogg när jag sökte efter husbyggarbloggar. Jag läser gärna om husbygge/huspyssel.Blev inspirerad av ert insynsskydd på terassen! och den stora termometern du fick i present var så häftig! vet du var den köpts? Grattis i efterskott!
Hälsningar husbyggare i Visby

MITT VITA HUS sa...

bara lilla jag, kikar varje nytt inlägg;) Vet några ljunsbrobor som kikar in till dig med ibland:)
Kram på dig och stort grattis i efterskott!

Min Lycka sa...

Du har bra smak:) Men det har jag nog påpekat ett antal gånger innan, men man kan aldrig säga det för lite!

Veckorna är snabba och jag hänger inte med. Ibland känns det som om man inte hinner njuta av årtiden man allra mest gillar och vips så är hösten och mörkret ett faktum igen.

Här på västkusten öser regnet ner och vi är på väg till sommarstugan. Vädergudarna är någon annanstans just idag...

Ha en bra helg!
Marika

jenny ~ mammanochkidzenpunktse sa...

Så bra det blev med bordet o jeansdynorna! Superfint!

KRaaaaaaaaaam!

Sandra sa...

Jag hittade hit via en annan blogg, kommer dock inte ihåg vilken!
Jag är bosatt i Sthlm men har ett litet frtidshus på 80 m2 i Småland som jag och min sambo håller på att renovera! Alltid roligt att få inspiration och idéer!
Fastande direkt för din inredningsstil och dina fina bilder!

Trevlig helg! :)

Josefine sa...

Hej! Jag hittade till din blogg när jag sökte inspiration till stenläggning. Jag köpte hus inne i linköping förra året som nu håller på att totalrenoveras. Jag blir väldigt avundsjuk på er som får bygga nytt och få det precis som ni vill från början. I ett gammalt hus blir det så mycket som begränsar vad man kan göra. //Josefine

Malin H sa...

Hejsan
Jag hittade hit från en annan blogg, vi bygger ett hem för fem. Bor i Motala och renoverar när tid finns, er altan liknar vår...och gillar dina insynsskydd väldigt mycket, blir nog antagligen något liknande hos oss. Ha en bra helg,Malin H.

Jennie o Erik sa...

Har följt din blogg ett tag nu... Är kul att få inspiration från någon som precis som vi nyligen byggt hus. Ni bor sååå fint och du tar riktigt fina bilder. :D
Just nu är jag speciellt intresserad av er stenläggning. Vi funderar också på att lägga en stengång ner till huset och även en trappa vid entrén. Vad har ni använt för sten? Tycker ni har fått till det sååå snyggt! :)

Håller tummar och tår för att sol och värme kommer tillbaka i helgen. Trevlig helg!

Drömvillan 2009 sa...

Josefin: Vad roligt att du hittat hit!! Jag ska försöka uppdatera stenläggningen såfort jag kan :) Hoppas du får en bra helg!
Kram Anna

Malin H: Lika roligt att du híttat hit :) Insynskyddet fungerar kalas! Men jag ska nog köpa markisväv till nästa år, ville bara se om jag gillade idén :)
Hoppas du får en bra helg!
Kram Anna

Caroline sa...

Hej!
Jag kommer faktiskt inte ihåg hur jag hittade hit, antagligen av en slump! Men när jag kunde lista ut var ni bor så insåg jag att jag kände igen huset eftersom min syster med familj bor på Liljeholmsvägen, ett stenkast från er...så jag åker förbi ofta! =)

pysseliten sa...

ja jag kolla in mellan varven hitta hit när jag leta bloggar om nybyggda hus . Tycker det är super kul att se hur fint blir hos er .
Önska med ett nytt hus så man slapp styra med det gamla hela tiden . Men det känns som vi för gamla för att bygga nytt . Eftersom barnen är stora .Vi reser ju en del istället .Har en vän som ska bygga hus i Norsholm ,ska visa henne erat fina hus :)

Jenny sa...

Ännu en av alla "smygläsare" som kikar in här med jämna mellanrum! Vi bygger ett Ljungby strax utanför Kungsbacka och fick äntligen tillgång till tomten igår-lycka!!! Men gissa om jag längtar till huset kommer i oktober/november och vi får flytta in, de tär en plåga att gå förbi varje inredningbutik jag ser varje gång :-)

Anonym sa...

Japp en lite smygläsare till här, hittade hit via en blogg och har läst ett tag...

Håller på att renovera upp ett gammalt hus, men alltid kul men inspiration... gillar din blogg starkt

/Fia