tisdag 6 april 2010

Vår i brevlådan

Nu börjar det kännas som våren är på väg på riktigt, trots Aprilvädret (snö igår!)
Vi har nu bokat tid för sjösättning den 15 Maj och det är lite som ska fixas med båten innan dess. Jag vet inte varför men jag känner på mig att det kommer bli en kanonsommar iår!
Vad tror ni?


I tidningen Båtliv nr.2 står det om Grinda, en skärgårdsö utanför Vaxholm i Stockholms skärgård. Eftersom att vi ska styra båten mot Stockholm i sommar så letar vi nu efter fina natthamnar och öar. Någon som varit på Grinda? Det ser väldigt fint ut!

Ett annat hett alternativ är såklart Sandhamn Bilder lånade ifrån grindawardshus.se och marinas.com

5 kommentarer:

Linda - Inspiration, Inredning, Design sa...

Hoppas du har haft en bra Påskhelg.
Spännande med altanbygge. Ser fram emot att få se det färdiga resultatet;)

Kram på dig

Emelie sa...

Jag känner också på mig att det blir en kanonsommar - det är vi ju värda efter den här himla vintern!

Har du sett oss ränna runt på vår husresning idag? Ser det bra ut, du som har lite erfarenhet? :)

Kram!

Anonym sa...

Hej!
Jag är jätteintresserad av att se vad ni har för säng och sängbord. Vi ska göra om nämligen och jag behöver inspiration :)

Sara sa...

Hej!

Grinda är en jättefin ö. Vi campade där ett par nätter för ett par år sedan. Rätt nära fastlandet har jag för mig. Bra restauranger och en bra turistö. Vackra klippor att klättra upp på och titta på vackra båtar och fin utsikt! Gillar Svartsö, Fejan, Finnhamn och Arholma också, de är mer genuina skärgårdsöar tycker jag!

lisaoberg.webblogg.se sa...

måste säga att sandhamn är en underbar vacker ö som tyvärr invaderas av lite för mycket "stekare" på sommaren. om man kan se förbi det så är det helt underbart. min moster bor där så jag besöker sandhamn flera gånger om året. fins ju otroligt många fina öar att stanna till på som inte har någon hamn, stockholms skärgård är verkligen det vackraste sverige har.