fredag 23 april 2010

Välkommen Fredag!

Så var det Fredag igen och jag vet att jag har varit dålig på uppdatering här på bloggen. Det som har hänt är igentligen att spalje och staket är nu färdigt och igår fick vi ett härligt stort lass med marksten och mur! Hoppas att ni får en fin helg! Här hoppas vi på att vädret inte ska förstöra våra grillplaner! :)

Små söta violer står på köksbordet.

4 kommentarer:

Min Lycka sa...

Härligt med blommor på våren!! Ha en go helg och kämpa vidare med utsidan av huset!
Marika

Marie sa...

Men så söööta violer!

Vädret här hos mig är toppenfint i dag, perfekt grillväder!

Hoppas det är det hos dig också!!

kram!

elinjosefine sa...

Vad fin terass ni byggt!!
Vi håller själv på med massa uteprojekt. Terassan byggde vi förra året men nu ska vi lägga gräs och förhoppningsvis lägga marksten.
Vi bor i Norge och det är såååå dyrt med sten här. Vi har tagit in priser från olika stenläggare och det är inte heller någon billig historia. Ska ni lägga ert själva eller ska ni anlita någon?

Ha en fin söndag!

Mia sa...

Hej hej... Vi har också en Villa Kalmar. Funderar på altan, och det vore kanon om ni ville dela med er hur ni byggt er. Mått, avstånd mellan vägg och plintar, fäste i huset.. Ja allt. Såg att ni lyckats få den precis i rätt höjd, och det vore skoj om vi kunde göra detsamma. Hör gärna av dig om ni är villiga att dela med er av era erfarenheter! //Mia (mia@grundberg.nu)