onsdag 16 december 2009

Snö snö snö.....

Helt otroligt! Det måste ha snöat hela natten, och det håller fortfarande på... inte mig emot =)
Men däremot tycker jag sååå synd om de stackars snickarna som jobbar i huset bakom oss! Inte ens ett tak att vara under, men fint kommer det nog att bli!!

Jag måste också passa på att fråga här om det är någon som är intresserad av en Canada Goose jacka i jätte snygg grön färg? Det är strl. xxs (motsvarar 38-40 i dam strl. Alltså väldigt stor i strl.) Mycket välhållen och fin! Nypris 5999;- på Aktive Life i Linköping, jag hade tänkt mig 3000;- prutbart vid snabb affär =) Självklart kan jag skicka den till er bloggare som följer mig på annan ort! Den här jackan håller er garanterat varma i vinter! =)Hör av er! Kram A

3 kommentarer:

Maria sa...

Hej Anna panna... nä ingen jacka för mig idag. Har faktiskt fått en Canada goose kappa av min gubbe nyligen och den värmer gott nu i dessa snötider:)

Visst är det mysigt med allt det vita...men ack så omständigt att behöva skotta sig fram i vardagen. Hoppas att allt ligger kvar till man blir lite ledig kring jul.

Vilken gullig ide med handduken kring enen. Så sött:)

Kram Maria

Ana sa...

Hej, ramlade in här via Starwomens blogg...vilken härlig blogg du har och ett sådant vackert hem!

Ha en bra dag!

Mvh Ana

Hanna sa...

Hello änn banän!

Skulle gärna ge dig en slant för jackan, men de ä svåra tider nu för en student som jag =) Ha ha! Hoppas du blir av med den på annat sätt!!

p&k Hanna