fredag 10 juli 2009

Lite smått & gott

Lediga idag, tur det! Var ute med jobbet igår, tackade av syrra John! Mkt. trevlig kväll, men det vart lite väääl sent....eller tidigt... =)


Idag har vi varit ute och hälsat på huset (hrmf, ovanligt) vi måste nog hålla oss ifrån ett par dagar, annars tror alla grannar att vi är HELknäppa! =) Nu var de iaf. helt färdiga med tegelpannorna på garaget också, garageporten var också på plats! De hade även börjat lite smått med hängrännor... blir nog jätte snyggt när det är klart!


Vi åkte vidare, och åt lunch på Kanalkrogen! Vi kommer verkligen att bli bortskämda att bo här! Vilket sommarställe!!!!

Avslutade eftermiddagen med att åka och bestämma oss för utebelysning....


Nu är vi hemma hos bror och ska grilla!
Ha en trevlig Fredag!
Kram A

2 kommentarer:

Buxbo-David sa...

Känner igen det där med att hälsa på... Vi åker dryga milen till vår tomt några gånger i veckan. Och tar kort på en jordhög, liksom.

Visst är de där fasadlamporna snygga! Men tyvärr lite för "inne" och vanliga för att jag ska vilja köpa dem. Jag vill vara lite udda.

Tror att ert hus blir skitsnyggt när ni fått målat och gjort iordning!

MalDa sa...

Ja men visst kan man inte hålla sig i från huset, man kan ju titta hur mycket som helst! De lamporna köpte vi med, ser jättefina ut, men dock rätt så vanliga =) med led-lampor i lyser de kanon o drar knappt ingen ström alls... här läggs de plattor just nu. Puhh!