söndag 18 juli 2010

Nu är jag tillbakaHej igen!

Efter ett litet uppehåll på bloggen är jag nu alltså tillbaka efter lite semester på havet :) Sol, bad och knallblå himmel, vilken båtsommar det blev i år! Nu är vi alltså hemma i huset igen. När vi klev innanför dörren så möttes vi av den där lukten som vi så väl kände igen från förra sommaren när vi flyttade in i huset, lukten av nytt! De punkter som skulle göras med huset och trädgården denna sommar är klara och vi kan nu börja pricka av på listan, vilket känns riktigt skönt! Jag hoppas att ni alla har det bra i sommarvärmen och att ni får lite välförtjänt semester!


4 kommentarer:

Susanne sa...

Härligt med båtsemester!

Kramen

Linda sa...

Första gången jag hittade hit och jag måste lägga till dig på min lista. Tycker att det är så spännande att läsa om hur ni gör med tomten. Så himla fin framsida. Vi har sedan i April jobbat med vår tomt som var i princip ren skogsmark och om allt går som det ska så ska plattan gjutas nästa vecka. All inspiration man kan få är härlig att hitta!

Ha en fortsatt ljuvlig sommar med flera båtturer!

Smultron på ett strå sa...

härligt med båtsemester en sommar som denna. Vad fin er altan blev. Fortsätt njut av sommar och semester!//kram maria

Smultron på ett strå sa...

Hej igen, jag blev så förtjust i de tre fyrkantiga krukorna du har på din altan, var har du hittat dem? De ser ut att vara i cement eller betong. //kram maria