måndag 7 juni 2010

Tomtplanering pågår...

Hej i regnrusket!
Här är det full fart med planering av vår tomt. Vi har båda tyckt att det varit så himla svårt att veta vad vi ska göra av vår baksida. Som ni ser så sparar vi den stora stenen för att få lite mer liv i en annars väldigt flack trädgård. Ni kanske även ser att vi har märkt ut för en altan på baksidan där de inte behöver höjas upp med mer jord. Altanen på baksidan är planerad så snart som möjligt, 300 meter trallvirke ligger i garaget och väntar på att solen behagar att komma tillbaka till oss! Brrr, hur kan det vända så snabbt? Från +25 och klarblå himmel till +12 och regn över en natt! Naä, jag älskar solen och värmen, så kom tillbaka nuu! De två duktiga killarna som vi har ute på tomten hann inte riktigt klart idag så de kommer tillbaka på Onsdag.
Nu ska vi slänga oss i soffan och försöka få lite blått blod i ådrorna genom att titta på "kronprinsessan och kungariket" följt av "det kungliga bröllopet".

Ha en skön kväll!4 kommentarer:

Annelie sa...

Hej Anna,

Tack så mycket! vad underbart det är att äntligen få flytta i i sitt nya hus, obeskrivligt, ja du vet ju :)

ha en fin dag,
kram annelie

Linda sa...

Vilken härlig tomt - flack, javisst men jag är säker på att du kan trolla mycket med stenar, prydnadsgräs o.s.v. Kram L

Marie sa...

Vad spännande att få följa med och se hur trädgården på baksidan kommer att se ut! ni har ju så jättefint förövrigt, så det kommer att bli riktigt bra är jag säker på.
Måste kännas roligt att få bygga eget, planera och fundera hur man vill ha det.
KRAM!

mary sa...

Hej Anna.
Har varit på semester i Thailand ett par veckor och är nu tillbaka i verkligenheten igen. Jag hittade ju din blogg när jag letade på bloggar om Smålandvillan när vi kikade på ett och ar följt dig sedan dess. Nu sitter jag här 3 månader senare med -6 dagar till inflytt av mitt eget Villa Kalmar, ett visningshus som jag föll pladask för. Det skall bli så spännande! Jag sitter nu och samlar inspiration och skulle vilja låna några av dina bilder till min inspirationsmapp, är det ok?
/ Mary