söndag 2 augusti 2009

En liten visit hemma på gatan i stan...

Japp, hemma och tvättar och packar lite flyttlådor, vädret är ju inte kalas nu, men det skulle visst bli bättre nästa vecka!
Hade visst varit inbrott i garage och byggbodar på området, men tur att vi har så gulliga grannar som ställer upp och kikar lite grann kring huset när vi vart borta!

Nu ska vi försöka packa ner de sista...? Man blir aldrig klar känns de som. Nu bor vi i en flyttkartong!

2 veckors semester avklarad... 2 kvar! Måste njuuuuuta mer!!!

Kram A

3 kommentarer:

VILLA VRÅKEN sa...

Skönt med ledighet i 2 veckor till...När flyttar ni! Längtar efter mera bilder!!

Kramar

VILLA VRÅKEN sa...

ÅÅ va roligt! Förstår att ni packar o packar!! Men ska ni flytt in redan, det har verkligen gått fort för er....Blir det till att måla hus nu då???

Kramar

anette sa...

Hejsan! Kul att du gillar vår blogg. I det här inlägget hittar du bilder på brädväggen: http://vibyggerhus.blogg.se/2008/november/hallen.html. Vi köpte grova, grundmålade brädor på Byggmax som snickarna satte upp med mellanrum på ca en tumstocks tjocklek. Nu har träet torkat och mellanrummen varierar lite grann. Några brädor har även slagit sig lite, lite grann. Vi tycker att det är snyggt att det inte är "perfekt", men vill man ha det "perfekt" är det nog bättre att välja en spontad bräda som jag tror Mia har med bloggen mittvitahus.blogspot.com. Ha en fortsatt trevlig semester, själv började jag jobba igen idag...