måndag 6 april 2009

Sommaren närmar sig....

Igår va vi lediga och passade på att åka ner till båten, bottenmålning stod på programmet, och så fick det bli!
Nu är den så himla fin! Vi har inte bestämt ännu vilket datum vi ska sjösätta, men vi väntar nog tills början av Maj iaf. =)
När det är så fint väder som idag så blir man sååå båtsugen!! Midsommar ska firas ute på Harstena tillsammans med våra kära vänner Hanna & Oskar, och min familj.


Kram A

3 kommentarer:

Maria sa...

Ja du Anna, med det här vädret vi har just nu känns det onekligen som om sommaren är runt knuten. Visst är det lustigt att det bara för två veckor sedan snöade hejdlöst!!!

Vad roligt att du tycker om när jag visar bilder på min blogg. Jag själv gillar att titta och då antar jag att man gör som man själv vill se... om du fattar vad jag menar:)

Kul att du valde rött tegel till slut. Jag själv var lite ledsen över att vi inte fick välja grått men är jätteglad över det idag. Tycker det röda blev jättefint!

Ha det gott.

Kramar Maria

Lyckan Vinkel sa...

Åh, det låter härligt. Jag saknar havet väldigt mycket då jag är uppväxt på Gräsmarö som inte ligger långt från Harstena. Visst är det bara helt underbart i Gryts skärgård. Vad har ni för båt då?
//Jessica

Hanna sa...

I like =) Ser fram emot de pullan! Ska bli såå himla roligt och fira midsommar med er, och vi kommer ha de såå himla roligt och bra, as always! hoppas bygget går bra!

miss u puss